Din data de 15 septembrie este activă aplicația destinată granturilor de capital de lucru și investiții.

via fondurstructurale.ro

Din data de 15 septembrie a devenit activă aplicația prin care cei interesați pot să își creeze profilul pentru înscrierea organizațiilor în programele de microgranturi, granturi de capital de lucru și granturi pentru investiții

În acest context, suntem bucuroși să anunțăm că fonduri-structurale.ro ne va împărtăși din experiența și know-how-ul consultanților săi în cadrul unui webinar dedicat, venind, astfel, în întâmpinarea nevoilor industriei noastre și în sprijinul membrilor A.L.I.S pentru accesarea acestor oportuntăți de finanțare.

Fonduri-structurale.ro este liderul surselor online de informare despre finanțări nerambursabile și una dintre cele mai performante echipe care oferă, din 2007, un pachet de servicii complet privind implementarea finanțărilor nerambursabile în România.

Câteva informații utile:

Conform procedurilor publicate în consultare ieri de către MEEMA, înscrierea aplicanților în cadrul acestor programe se va face în doi pași:

  1. Etapa de creare profil, user și parolă – înscriere date reprezentat legal/împuternicit și datele organizațiilor care doresc finanțare
  2. Etapa de înscriere în cadrul măsurilor în care aplicanții cu profilul, user și parola generate în prima vor completa și transmite un formular de înscriere care încă nu a fost făcut public de autorități

Aplicația poate fi accesată aici: https://granturi.imm.gov.ro/

De asemenea MEEMA a publicat ghidul de pre-înregistrare pentru aplicanți în vederea deschiderii celor 3 măsuri de sprijin instituite prin OUG nr. 130/2020. 

O altă informație utilă este că Ieri seara au fost publicate in consultare procedurile aplicabile beneficiarilor finali. Le puteti consulta aici!