logo-ALiS - Asociatia-Lucratorilor-in-Industria-Spectacolelor

CLAUDIU POPA

managing director Eventim.ro, cea mai mare companie de ticketing din Europa si a doua cea mai mare la nivel mondial.

GABRIEL-MITICA GOLU

CEO si pirotehnician la Trust Fireworks, companie specializata in executarea focurilor de artificii si a efectelor de scena (SFX) pentru concerte, festivaluri, evenimente private, meciuri de fotbal. Suntem prezenti pe piata de profil din 2005 . Dispunem de personal specializat şi calificat, pirotehnicieni avizaţi cu peste 550 de evenimente la activ. Oferim o gama larga de efecte speciale de scena (SFX) atat pentru evenimente organizate in interior dar si in exterior. Avem echipamente noi si performante de la Magic FX, Explo, Galaxis, Showven, Chauvet si Le Maitre. Lansatoare de flacari, jeturi de CO2, sparkulare, confetti, streamere, fum vertical, fum greu si altele.

DANIEL CRISTIAN MOCANU

Cofondator Padinafest si Intransylvania – fetival muzica si activitati de relaxare, producator pasionat atat de evenimente corporate cat si sportive, contractor general expozititii Europa si EMEA

EMIL IONESCU

managing partner iabilet.ro, lider in ticketing in Romania, production manager BestMusic Live Concerts

LUCIAN KORPONAI

Activeaza in domeniul concertelor si spectacolelor din 2004 avand colaborari cu majoritatea firmelor de rental din Romania. In prezent este inginerul de sunet al trupei The Motans.