Cristian stan

CRISTIAN STAN

Position: MANAGEMENT, PROJECT MANAGER

Cristian Stan lucrează în Industria Muzicală din 2000. A cofondat Sublime în 2003 cu Cristian Beiu. Sublime este o agenție de tip boutique care oferă un mediu artistic și tehnic sigur pentru mii de evenimente din România, și anume festivaluri, mall-uri, baluri, nunți sau petreceri corporative.

În plus, a reprezentat artiști precum Crush, Alexandra Ungureanu, HI-Q, TNT, Cassa Loco, Anda Adam, Proconsul, VUNK, Holograf sau Alex Ștefănescu. A fost manager al trupei VUNK timp de cinci ani, cu care a creat campanii masive de marketing. El a creat campania „Vunk in Orașul Minunilor”, care a fost recompensată ulterior cu o diplomă PR Awards în 2014.

Începând cu 2005, Stan este promotor și coordonator pentru evenimente speciale Sublime. Astfel a creat spectacolul „Ca pe vremuri”, adunând stâlpii muzicii rock românești pe aceeași scenă: Holograf, Iris și Compact. Mai mult decât atât, a organizat spectacole complexe de stand-up în locuri mari cu comedianți precum Badea, Bordea și Micutzu, batând recordul publicului local: a strâns 7800 de persoane simultan la Arena Cluj.

Cristian se ocupă și de domeniul marketingului și logisticii pentru artiști precum Holograf, Smiley, Direcția 5 și Killa Fonic. Mai mult, este managerul lui Alex Ștefănescu, finalist al Romanians Got Talent și unul dintre cei mai promițători cântăreți români din acest moment.