Termeni si Conditii

INTRODUCERE

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului alis.org.ro . Accesarea acestui site presupune aceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a siteului, pentru a le putea consulta in orice moment.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului alis.org.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

DEFINITII

Termenii si conditiile generale se aplica global intregului continut informational al siteului.

Astfel, urmatorii termeni inseamna:

 • Administrator – proprietarul sau persoana mandatata de proprietar sa se ocupe de functionarea siteului.
 • Utilizator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce acceseaza siteul pentru informare, vizitare sau oricare alt motiv.
 • Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile prezentate pe site.
 • Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza Copyright) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
 • Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in site.

In conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002 acest site reprezinta un “serviciu al societatii informationale”. Societatea informationala este proprietarul magazinului. In consecinta, acest magazin este doar o interfata grafica ce prezinta destinatarului informatia pusa la dispozitie de un furnizor de produse si ofera in acelasi timp modalitatea tehnica de efectuare a intra in contact cu furnizorul.

COMUNICARE

Prin lansarea unei solicitari electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail) prin care Administratorul isi deruleaza operatiunile.

Comunicarea cu siteul si administratorul – se poate face prin interactiunea cu acesta, la numerele de telefon puse la dispozitie pe site sau prin utilizarea sectiunii de contact a siteului. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Administratorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

CLARIFICAREA SERVICIILOR SI PRODUSELOR OFERITE

 • Vizitarea siteului si orice activitate a Utilizatorului (de exemplu solicitarea de servicii si/ sau bunuri) nu implica vreo obligatie din partea Utilizatorului. Orice tranzactie comerciala realizata prin intermediul siteului va fi facuta doar in urma unei cereri expresa a unui Utilizator, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de Administrator.
 • Informatiile prezentate pe site au caracter informativ si pot fi modificate de catre Administrator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa Administratorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante si actuale, pentru ca produselel sa fie prezentate corespunzator.
 • In cazul in care Utilizatorul solicita servicii sau produse si bunuri prin intermediul siteului, Administratorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru livrarea si prestarea a produselor si serviciilor prezentate pe site, cu informarea Utilizatorului.
 • Preturile prezentate pe site sunt actualizate frecvent de Administrator pentru informarea corecta a Utilizatorilor. Preturile sunt informative, nu creaza vreo obligatie din partea Utilizatorilor sau Administratorului, si pot fi modificate fara notificare in prealabil.
 • Preturile sunt orientative si servesc la informarea clientului. In sectiunea preturi a siteului sunt prezentate si serviciile adiacente ce pot insoti un produs (livrare, montaj, setari suplimentare) astfel incat Utilizatorul sa fie informat cat mai exact asupra costurilor totale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI SAU COPYRIGHT)

Utilizatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Administrator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

RASPUNDERE SI LITIGII

 • Nu suntem raspunzatori de prejudicii (directe, indirecte sau accidentale) ce pot rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la pierderi.
 • Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui conflict survenit intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu.
 • Administratorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Administrator a oricarei din obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
 • Administratorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabil pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor si serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

.

LEGE APLICABILA SI LITIGII

Toate aspectele care nu sunt aplicabile in acest Contract vor fi guvernate de legile romane.

Partile sunt de acord sa solutioneze disputele generate de acest Contract pe cale amiabila luand in considerare interesele justificate ale celeilalte Parti. Daca disputele nu pot fi rezolvate pe aceasta cale, toate incalcarile Contractului, terminarea, aspectele privind validitatea sau interpretarea izvorate din sau in legatura cu acest Contract, vor fi in mod exclusiv si final rezolvate de instantele judecatoresti romane competente.

PREVEDERI DIVERSE

Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Prin accesarea acestui site se considera ca ati agreat acesti termeni si conditii de utilizare.