Cristian stan

CRISTIAN STAN

Cristian Stan lucrează în Industria Muzicală din 2000. A cofondat Sublime în 2003 cu Cristian Beiu. Sublime este o agenție de tip boutique care oferă un mediu artistic și tehnic sigur pentru mii de evenimente din România, și anume festivaluri, mall-uri, baluri, nunți sau petreceri corporative.

În plus, a reprezentat artiști precum Crush, Alexandra Ungureanu, HI-Q, TNT, Cassa Loco, Anda Adam, Proconsul, VUNK, Holograf sau Alex Ștefănescu. A fost manager al trupei VUNK timp de cinci ani, cu care a creat campanii masive de marketing. El a creat campania „Vunk in Orașul Minunilor”, care a fost recompensată ulterior cu o diplomă PR Awards în 2014.

Începând cu 2005, Stan este promotor și coordonator pentru evenimente speciale Sublime. Astfel a creat spectacolul „Ca pe vremuri”, adunând stâlpii muzicii rock românești pe aceeași scenă: Holograf, Iris și Compact. Mai mult decât atât, a organizat spectacole complexe de stand-up în locuri mari cu comedianți precum Badea, Bordea și Micutzu, batând recordul publicului local: a strâns 7800 de persoane simultan la Arena Cluj.

Cristian se ocupă și de domeniul marketingului și logisticii pentru artiști precum Holograf, Smiley, Direcția 5 și Killa Fonic. Mai mult, este managerul lui Alex Ștefănescu, finalist al Romanians Got Talent și unul dintre cei mai promițători cântăreți români din acest moment.

Diana Stan

Diana Stan (tour manager, logistics manager, project manager, assistant production coordinator) are o experiență de peste 17 ani în industria spectacolelor. A facut parte din echipa de management a formației VUNK și a participat activ la implementarea conceptelor formației pentru concertele susținute la Sala Polivalentă.

Din anul 2016 este tour manager acreditat în UK, prestând acest serviciu pentru mai multe formații din Romania. De asemenea a fost project manager-ul turneului Smiley – Confesiune din 2018. În 2019, a oferit servicii de back office pentru o parte din furnizorii de servicii tehnice ai festivalurilor Neversea, Untold, Electric Castle.