Razvan Chirilov

Razvan Chirilov are o experienta de peste 15 ani in industria spectacolelor, cu un portofoliu ce cuprinde multiple actiuni speciale dezvoltate si implementate in cadrul marilor festivaluri din Romania (Untold, Neversea, Summer Well, Electric Castle), precum si o vasta expertiza in dezvoltarea si implementarea evenimentelor corporate de tip conferinte, lansari de produs sau road show-uri.

Lucian Frâncu

Lucian Frâncu s-a format educațional în informatică și științe tehnice, urmând să aleagă calea scenei la vârsta de 20 de ani, când s-a apucat de cântat din postura de vocalist, inițial făcând parte din componența mai multor trupe de coveruri, apoi părăsind orașul natal Brașov cu destinația București, la invitația lui Marian Ionescu de a face parte din componența trupei Direcția 5 în postura de backing vocal. În toți acești ani, a bătut țara în lung și în lat, urcând pe diferite tipuri de scene și participând la o varietate de evenimente, acumulând în același timp know-how-ul industriei muzicale.

Stabilindu-se în București, începând cu anul 2013 se alătură echipei Bestevent, apoi pune bazele At Last Agency, agenție full-service (concept, stage design, producție, booking, implementare) în organizarea evenimentelor din România, activă din anul 2015.

Agenția activează până la sosirea pandemiei în cadrul festivalurilor (muzică, teatru, film, culturale), al concertelor mainstream / alternative, al evenimentelor de tip corporate & private (conferințe, lansări de produs, team building, prezentări de modă etc.), colaborând proactiv cu toți providerii de echipamente tehnice și servicii din țară.

Din echipa echipa At Last îi amintim pe:
Andrei Preduț aka „Lumină” – stage & light designer – Apart
Adrian Vișenoiu aka “Mortu” – head rigger – ABT Motion Rigs
Mihuț Alex aka „Sonerie” – sound designer – Sound Crew
Bogdan Nedelcu aka „Bobo” – video content & VJ – Bobo Visuals

Face parte din echipa de producție a festivalurilor Untold (Best Major Festival la European Festival Awards 2015) și Neversea, având funcția de Technical Manager & Head of Stage Managers.

Când nu e plecat prin țară pentru organizarea festivalurilor, își desfășoară activitatea în București, făcând parte din echipa de producție a show-urilor artiștilor din România. De amintit colaborarea lui cu HaHaHa Production, fiind Technical & Production Manager al concertelor Smiley de la Arenele Romane în perioada 2017-2019.

Obiectivul său principal este să implementeze, în domeniul organizării evenimentelor, atât un work flow cât mai actual conform standardelor impuse la nivel internațional, cât și tehnologii noi lansate de marile branduri și alți producători de echipamente. Astfel, își dorește ca atât evenimentele, cât și țara gazdă să fie apreciate de publicul nativ și de străinii care ne vizitează într-un număr din ce în ce mai mare în ultima perioadă.

Cristian stan

CRISTIAN STAN

Cristian Stan lucrează în Industria Muzicală din 2000. A cofondat Sublime în 2003 cu Cristian Beiu. Sublime este o agenție de tip boutique care oferă un mediu artistic și tehnic sigur pentru mii de evenimente din România, și anume festivaluri, mall-uri, baluri, nunți sau petreceri corporative.

În plus, a reprezentat artiști precum Crush, Alexandra Ungureanu, HI-Q, TNT, Cassa Loco, Anda Adam, Proconsul, VUNK, Holograf sau Alex Ștefănescu. A fost manager al trupei VUNK timp de cinci ani, cu care a creat campanii masive de marketing. El a creat campania „Vunk in Orașul Minunilor”, care a fost recompensată ulterior cu o diplomă PR Awards în 2014.

Începând cu 2005, Stan este promotor și coordonator pentru evenimente speciale Sublime. Astfel a creat spectacolul „Ca pe vremuri”, adunând stâlpii muzicii rock românești pe aceeași scenă: Holograf, Iris și Compact. Mai mult decât atât, a organizat spectacole complexe de stand-up în locuri mari cu comedianți precum Badea, Bordea și Micutzu, batând recordul publicului local: a strâns 7800 de persoane simultan la Arena Cluj.

Cristian se ocupă și de domeniul marketingului și logisticii pentru artiști precum Holograf, Smiley, Direcția 5 și Killa Fonic. Mai mult, este managerul lui Alex Ștefănescu, finalist al Romanians Got Talent și unul dintre cei mai promițători cântăreți români din acest moment.

Cristian Balaci

Producător de evenimente din 2000. În portofoliu: MCM, MTV, Publicis Events, evenimente corporate, turnee Ursus, Bergenbier, Dacia, client activations in festivals UNTOLD, Summerwell, etc.

Roxana Luca

Roxana Luca este un manager de producție care a contribuit la unele dintre cele mai mari evenimente din România și Europa de Sud-Est, de la festivaluri muzicale și culturale, la concerte, conferințe, evenimente corporate, festivaluri de film și chiar organizarea vizitei lui Papa Francisc de la Blaj din iunie 2019.

Cu experiență în mediul de business, Roxana a lucrat ca Marketing Manager pentru P&G pe regiunea de Sud-Est a Europei și a absolvit masteratul în strategie de marketing. A lucrat împreună cu unii dintre cei mai mari organizatori de evenimente din regiune, publici și privați.

Diana Stan

Diana Stan (tour manager, logistics manager, project manager, assistant production coordinator) are o experiență de peste 17 ani în industria spectacolelor. A facut parte din echipa de management a formației VUNK și a participat activ la implementarea conceptelor formației pentru concertele susținute la Sala Polivalentă.

Din anul 2016 este tour manager acreditat în UK, prestând acest serviciu pentru mai multe formații din Romania. De asemenea a fost project manager-ul turneului Smiley – Confesiune din 2018. În 2019, a oferit servicii de back office pentru o parte din furnizorii de servicii tehnice ai festivalurilor Neversea, Untold, Electric Castle.